Elinan Hieronta- ja Hyvinvointiklinikka

Klassinen hieronta

3o min
hieronta

Kun aikaa on vähemmän ja haluat saada pikaisen, muokkaavan hieronnan. 

45 min
hieronta

Tehokas, muokkaava osahieronta esimerkiksi niska-hartiaseudulle.

6o min hieronta

Puolihieronta, jossa käydään läpi esimerkiksi alaselkä ja niska-hartiaseutu tai mahdollisesti keskittyen tiettyyn osa-alueeseen hieman tarkemmin. Alaraajojen käsittelyyn on syytä varata tunnin aika.

75 min
hieronta

90 min hieronta

Rentouttava kokohieronta tai vaihtoehtoisesti osahieronta/puolihieronta, jossa keskitytään kunnolla tiettyyn osa-alueeseen ja käsitellään jumeja.

120 min hieronta

2 tunnin koko vartaloa rentouttava hieronta hektisen arjen keskelle. 

Intialainen päähieronta

45 min
intialainen päähieronta

Ihana, rentouttava, verenkiertoa parantava, stressiä, päänsärkyä, jännittyneisyyttä ja   unettomuutta lievittävä hoito. Päähieronta tehdään asiakkaan istuessa.

90 min intialainen päähieronta + niska-hartiaseudun hieronta

Muokkaava noin 45 minuutin niska-hartiaseurun hieronta ja perään ihana, rentouttava ja verenkiertoa elvyttävä intialainen päähieronta. 

Purenta-alueen hoito

60 min purentalihasten hoito

Puretko hampaita yhteen, narskutteletko? Vaivaako stressi? Jos vastasit kyllä, niin juuri sinun on hyvä tulla purentalihasten hierontaan. Käsittelyssä käydään läpi huolellisesti niskan, kaulan, poskien ja rintakehän alueen lihaksia.

90 min intialainen päähieronta + purenta-alueen hoito

45 min purenta-alueen hoito ja perään ihana, rentouttava ja verenkiertoa elvyttävä intialainen päähieronta.

Saatavana myös lahjakortteja

Osta lahjakortti ja lahjoita lähimmäisellesi omaa aikaa, rentoutumista ja hyvinvointia. Lahjakortti hierontaan ja/tai intialaiseen päähierontaan on ihana lahja. Räätälöidään lahja tarpeiden mukaan. Lahjakortteja on saatavana haluamallesi summalle tai tiettyyn hoitoon.